Onze werkwijze tijdens een traprenovatie | Damen Traprenovaties
Werkwijze Icon 1

1. Oriënteren

Heeft u een verouderde, lelijke, onveilige of saaie trap? Dan is een traprenovatie wat voor u! Kijk eens rond op onze website of op een van onze social media pagina’s. Bent u al overtuigd?

Werkwijze Icon 2

2. Afspraak maken

U heeft een kleine indruk van de mogelijkheden. U kunt nu een gratis adviesgesprek aanvragen. Dit kunt u zelf online doen door op de onderstaande knop te klikken.

Werkwijze Icon 3

3. Adviesgesprek

Op de afgesproken datum en tijd komen wij bij u op bezoek. U wordt voorzien van het nodige advies en uiteraard ontvangt u direct een offerte op maat. Tevens nemen wij alle materialen mee, zodat u kunt kijken welke stijl en mogelijkheden het best bij u past.

Werkwijze Icon 4

4. Uitvoering

Het is eindelijk zover, uw trap wordt gerenoveerd! In de ochtend arriveren wij om uw trap onder handen te nemen. Afhankelijk van de opdracht duurt de renovatie 1 dag of langer. Tijdens de renovatie kunt u gewoon gebruik blijven maken van de trap. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden wordt buiten uitgevoerd. Weer of geen weer. Zo heeft u weinig overlast van ons. Hierna kunt u tientallen jaren genieten van uw mooie nieuwe trap!