Onze werkwijze tijdens een traprenovatie | Damen Traprenovaties

De werkwijze van Damen Traprenovaties

Benieuwd naar hoe wij te werk gaan tijdens het renoveren van een trap? Lees dan snel verder.

Onze Werkwijze

1. Oriënteren

Heeft u een verouderde, lelijke, onveilige of saaie trap? Dan is een traprenovatie wat voor u! Kijk eens rond op onze website of op een van onze social media pagina’s. Bent u al overtuigd?

Onze Werkwijze

2. Afspraak maken

U heeft een kleine indruk van de mogelijkheden. U kunt nu een gratis adviesgesprek aanvragen. Dit kunt u zelf online doen door op de onderstaande knop te klikken.

Onze Werkwijze

3. Adviesgesprek

Op de afgesproken datum en tijd komen wij bij u op bezoek. U wordt voorzien van het nodige advies en uiteraard ontvangt u direct een offerte op maat. Tevens nemen wij alle materialen mee, zodat u kunt kijken welke stijl en mogelijkheden het best bij u past.

Onze Werkwijze

4. Uitvoering

Het is eindelijk zover, uw trap wordt gerenoveerd! In de ochtend arriveren wij om uw trap onder handen te nemen. Afhankelijk van de opdracht duurt de renovatie 1 dag of langer. Tijdens de renovatie kunt u gewoon gebruik blijven maken van de trap. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden wordt buiten uitgevoerd. Weer of geen weer. Zo heeft u weinig overlast van ons. Hierna kunt u tientallen jaren genieten van uw mooie nieuwe trap!