Traprenovatie videos - Damen Traprenovaties

Traprenovatie videos & vlogs

Sinds een aantal maanden kunt u Nick ook volgen op YouTube waarin hij mooie projecten laat zien en diverse onderwerpen behandeld binnen de wereld van traprenovaties!

Warm en sfeervol

Cognac is een van onze mooie stijlen waaruit je kan kiezen. Hier zijn de treden en afwerkplinten in de Cognac kleur uitgevoerd en de rest wit. De kleur Cognac zorgt voor een warme en sfeervolle uitstraling in uw woning. Verlichting in de trap? Dat kan natuurlijk ook en je kan helemaal zelf bepalen hoeveel verlichting u in de trap wilt.

Dubbelzijdige traprenovatie van een open trap

In deze video ziet u een van de drie mogelijkheden waarop een open trap gerenoveerd kan worden. De twee trappen die te zien zijn worden voorzien van een mooie natuursteen look wat toepasbaar is in bijna elke woonstijl. De dichte benedentrap laten wij natuurlijk ook even zien, het blijft altijd een mooi gezicht met led-verlichting erin.

Waarom worden de oude treden ingekort tijdens een traprenovatie?

Tijdens deze traprenovatie in Almere leggen wij uit waarom er (bijna) altijd gezaagd moet worden in de bestaande trap voordat de nieuwe treden geplaatst kunnen worden. Dit is echter het enige zaagwerk dat binnen uitgevoerd wordt en wij doen dat netjes met stofafzuiging. De rest wordt allemaal buiten gezaagd.

De treden worden nooit minder diep door het inkorten van de traptreden. De dikte de nieuwe overgetreden zorgt er namelijk voor dat de treden gelijk, of nog dieper worden dan dat ze al waren. Zo kunt u altijd gebruik blijven maken van de trap zoals u gewend was, hij is alleen een stuk mooier, en veiliger geworden!

RTL4: Van Passie naar Droombaan

In het nieuwe Seizoen van ''Van Passie naar Droombaan'' brengen ze een bezoek aan een van onze klanten in Almere-Haven.

Deze klanten hebben gekozen voor het decor Terra wat een roestlook moet voorstellen. Terra is natuurlijk maar een naam en veel klanten kiezen deze kleur dan ook omdat het een beetje op leer lijkt, ook gaaf!

Bij deze trap hebben wij de wangen ook meegenomen tijdens de renovatie. Zo hoeft de klant de trap nooit meer te schilderen! Is dat niet fantastisch!?

Verder is er nog verlichting aangebracht in de trap om wat extra sfeer te creëren bij binnenkomst.